ContractSolutions | Experts en reformes de banys i cuines - Contract Solutions
Especialistes en reformes de banys, cuines i reformes integrals. Professionals interioristes, tu tens la idea i nosaltres ho creem per tu.
reformes integrals, reformes de banys, reformes de cuines
15524
page-template-default,page,page-id-15524,page-child,parent-pageid-15467,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Habitatges particulars

La nostra casa es l’espai on devem plasmar totes les nostres sensacions, crear espais emotius i que ens transmetin la calidesa que desitgem. Realitzem reformes integrals, banys, cuines i qualsevol espai al que vulguis donar una nova imatge.

Des de la primera reunió ens adaptarem a les teves necessitats per aportar la millor solució i crear així un espai personal i únic per a cada racó. El conjunt de l’estudi i la fusió de colors, la il·luminació, els materials i el mobiliari fan que l’habitatge aculli l’estil personal de cadascú i faci que ens sentim còmodes a la nostra casa.

Per la teva tranquil·litat, durant la execució de l’obra ens encarregarem de tot, crearem un calendari de desenvolupament i farem l’entrega de claus en mà.

Proyectos
Prim
Arquitectura i disseny, Interiorisme, Rehabilitació i façanes
zoomview