ContractSolutions | Reformes integrals a Barcelona i voltants - Contract Solutions
Especialistes en reformes integrals per habitatges particulars i locals comercials a Barcelona, Badalona i voltants. Projectes complerts en 3D.
reformes integrals, reformes de banys, reformes de cuines, reformes locals comercials
15467
page-template-default,page,page-id-15467,page-parent,page-child,parent-pageid-15462,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Reformes

Realitzem tot tipus de reformes i canvis en els espais, ja sigui per actualitzar-los creant un petit canvi d’imatge o un canvi total mitjançant un reforma integral. Sempre ajustant-nos al pressupost de cada client, oferim múltiples possibilitats d’execució. A Contract Solutions creem projectes amb dissenys únics i personals, donant importància a la funcionalitat.

Ens impliquem a cada projecte des del primer moment, ens exposes les teves idees i necessitats i nosaltres les treballem i t’assessorem per trobar la millor solució. Per nosaltres es molt important escoltar, observar i captar ràpidament l’idea que es requereix en cadascun dels projectes. El involucrar-nos al màxim en cada projecte fa que els acabats siguin de gran qualitat, cuidant fins el mínim detall de del primer dia fins l’últim.

Projectes