ContractSolutions | Interioristes i decoradors a Barcelona - Contract Solutions
Interioristes experts en tot tipus de reformes, decoració i projectes en 3D. Contacta amb nosaltres i sol•licita el teu pressupost.
disseny d'interiors, estudi d'interiorisme, idees decoracio, decoració hogar
15465
page-template-default,page,page-id-15465,page-child,parent-pageid-15462,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Interiorisme

El disseny d’interiors es un punt bàsic e important per qualsevol desenvolupament de reforma. Ja sigui per al seu propi habitatge o per la seva empresa, en Contract Solutions realitzem un estudi en profunditat de les instal·lacions i l’espai disponible per aprofitar-los al màxim. Apliquem en tots els nostres projectes d’interiorisme el nostre estil propi e inconfundible, sempre seguint les necessitats i preferències del client.

 

En el nostre estudi d’interiorisme comptem amb especialistes en disseny d’interiors. Professionals experts en disseny tècnic i en decoració que li assessoraran en tot moment i estudiaran fins l’últim detall en cada projecte. Li guiarem per escollir cada material i compartirem idees de decoració per crear el seu propi espai.

Projectes
Prim
Arquitectura i disseny, Interiorisme, Rehabilitació i façanes
zoomview