ContractSolutions | Interiorisme, disseny i reformes - Contract Solutions
Professionals en reformes integrals, disseny i arquitectura. Interioristes a Barcelona, rehabilitació de edificis y façanes. Contract Solutions.
interioristes barcelona, arquitectes barcelona
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

DES DE 1997

Contract Solutions neix al 1997 amb la creació del seu primer Estudi d’Interiorisme y Decoració. La evolució constant del nostre treball fa que els nostres clients segueixin amb nosaltres i puguem seguir oferint projectes d’inici a fi cuidant-los fins l’últim detall.

Si tens una idea la treballarem fins fer-la realitat. Des del nostre estudi ubicat a Badalona t’assessorarem, treballarem els conceptes, desenvoluparem el projecte i l’executarem.

El Equip

Som un equip multidisciplinari al camp de l’arquitectura, l’interiorisme i l’enginyeria. Caracteritzats per la serietat i professionalitat, treballem en equip i mantenim un tracte proper amb el client que ens permet crear espais ideals i amb el seu estil propi. Les diferents especialitats fan que cada projecte es tracti des de totes les vessants, creant solucions úniques i funcionals. L’equip humà de Contract Solutions garanteix projectes únics, innovadors i plens de vida.