St. Llorenç

Category
Interiorisme i reformes, Obra nova, Rehabilitació i façanes
About This Project

Realitzem una rehabilitació integral i estructural en una casa de tres pisos per a una família de quatre membres. Recuperem la pedra natural i fusionem els espais amb materials freds con el ferro i el vidre. Posteriorment, li donem calidesa amb revestiments en terra i parets.

L’element principal d’aquest habitatge és la seva gran escala, doncs, per la seva ubicació, uneix els espais i facilita la mobilitat entre ells. La llum natural entra per les claraboies de vidre i potencia els acabats dels materials i dels elements triats.

El gran saló amb cuina oberta, el pati, les habitacions, els banys… Tot el projecte es fa pensant en l’ús que en faran cadascun dels membres de la família i en el seu estil personal.

Una de les solucions que més agrada als futurs habitants de la casa és la de les golfes que es transformen en un espai polivalent amb molt d’encant.