ContractSolutions | St. Llorenç
Som professionals especialistes en interiorisme, reformes, arquitectura i disseny. Creem projectes únics, tu decideixes i nosaltres ho creem per tu.
interiorismo, decoracion, reformas, barcelona, badalona
15761
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15761,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

St. Llorenç

About This Project

Realitzem una rehabilitació integral estructural de una casa de tres pisos per una família de quatre membres. Recuperem la pedra natural i fusionem els espais amb materials freds con el ferro i el vidre. Posteriorment li donem calidesa amb els revestiments en terra i parets.

L’element principal de aquest habitatge es la seva gran escala, la qual per el seu disseny i situació ens aporta continuïtat i un gran dinamisme entre els espais. La llum natural envaeixi per les claraboies de vidre i ens reflexa múltiples elements i materials.

La casa ha sigut cuidada en materials i acabats des de el seu inici aportant solucions i acabats personificats. Un gran saló amb cuina oberta, un pati, unes habitacions i banys pensats per a cadascú i un espai polivalent per tota la família a unes golfes amb molt d’encant.