Carrer Guifré – Badalona – Obra Nova – Abans i després

Category
Obra nova
About This Project

La missió d’aquest projecte era construir una obra completament nova i molt còmoda per a una família de 4 persones.

Així que vam començar per enderrocar la casa antiga mentre l’arquitecte estudiava què podíem fer per deixar entrar tota la llum possible.

La solució va ser crear un pati a la planta baixa obert fins a la coberta i que comunica el menjador amb la cuina. Una zona d’esmorzar ideal a l’estiu i que il·lumina els dies d’hivern. Quin canvi!

A la planta superior es troben les habitacions i el segon bany, i a la superior les golfes amb una gran zona de jocs i sala polivalent.

La casa també té parking privat. Tot un luxe en una zona on trobar aparcament es gairebé missió impossible.

Aquí pots veure el treball de rehabilitació de façana.